Zugliget Óvoda

Zöld Óvoda

Hegyvidéki Önkormányzat

Szülői vélemények
Szülinap

Középsős kisfiam a vírus miatt itthon ragadt hosszú hetekre.

Nagyon szomorú volt, hogy a születésnapját nem ünnepelheti meg az ovis barátaival, ezért beszéltem az óvó nénijével, s megkérdeztem tőle, hogy lehetséges-e, hogy megírok egy szülinapi képeslapot és beugrom, hogy aláírják, majd bedobnám a postaládába. Mert a kisfiam mindig nagyon szeretne levelet kapni, s a szülinapja szuper alkalom lenne erre. Mire az óvó nő azt mondta, hogy szó sem lehet róla...

Mert már készültek egy kis meglepetéssel és el is küldik postán egyenest neki címezve!

Szóval mi mentünk, kiírtuk a nevét a postaládára, hogy ha érkezik a nevére küldemény, tudja a postás, hogy hozzánk kell bedobnia. Pont a szülinapján meg is érkezett a várva várt levél! Addigra már napok óta ellenőrizgettük a postaládát, így mikor megérkezett a levél és az oviból, az ő csoportjából és neki címezve, hát el sem tudom mondani azt a meglepődöttséget, és boldogságot!

Annyira aranyos volt, ahogy örült, hogy neki levél jött az oviból! Aztán felolvastuk, én sírdogáltam közben, ő meg többször megkérdezte hitetlenkedve, teljes csodálkozással, hogy ezt nekem írták?

Ez csak egy levél, de számunkra egy örök életre szóló csodás élmény és emlék marad! Soha nem kaptunk még ilyen szép és szívből jövő ajándékot! Ez leírhatatlanul gyönyörű és tündéri!


Nagyon köszönöm, hogy vagytok nekünk!